1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizinin ilk fragmanı yayınlandı

TRT 1’in merakla beklenen iddialı dizisi “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi”nin dün akşam yayınlanan fragmanı büyük ilgi gördü.

“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizinin ilk fragmanı yayınlandı

“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Kudüs’ü özgürlüğüne kavuşturan efsane komutan Selahaddin Eyyübi’nin hikâyesini beyazcama taşıyan dizinin ilk fragmanı dün akşam seyirciyle buluştu. Uğur Güneş’in “Selahaddin Eyyubi”ye hayat verdiği dizinin ilk sahneleri merak uyandırdı.

Akli Film imzalı dizide Uğur Güneş’e Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici ve Seda Yıldız gibi başarılı oyuncular eşlik ediyor. Diziyi başarılı yönetmen Sedat İnci çekiyor, Serdar Özönalan ise yazıyor. Dizinin yeni bir değişiklik olmazsa 13 Kasım’da yayınlanması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ünlü Sırp oyuncu Darko Peric “Atatürk” filmi için 6 yıl sonra görüntüsünü değiştirdi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir