1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kübra" dizisine "Alparslan Büyük Selçuklu"dan transfer

Çağatay Ulusoy'un başrolünü oynadığı "Kübra" dizisinin çekimleri devam ediyor.

“Kübra” dizisine “Alparslan Büyük Selçuklu”dan transfer

“Kübra” dizisi OGM Pictures’ın Çağatay Ulusoy’lu yeni projesi… Netflix için çekilen dizi ülkemizin önde gelen iki yönetmeni Yağmur Taylan ve Durul Taylan imzası taşıyor. Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı’nın kaleme aldığı OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği dizide Çağatay Ulusoy “Gökhan”, Aslıhan Malbora “Merve”, Nazan Kesal “Dilek”, Ahsen Eroğlu “Gülcan”, Cihan Talay “Salih” ve Aytek Şayan “Serhat” rollerine hayat veriyor. Diziye ayrıca başarılı oyuncu Uygar Özçelik konuk oluyor.

Son olarak “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinde İbrahim Yınal karakterine hayat veren Uygar Özçelik, “Kübra”da “Reis” rolüne hayat verecek. Öte yandan yeni sezon için teklifleri değerlendiren oyuncunun hangi projeyle el sıkışacağı şimdiden merak konusu oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Fedakar dizisiyle ilgili flaş gelişme

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir