1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Korkma Ben Yanındayım” dizisinin sete çıkış tarihi ertelendi

MedYapım’ın FOX için hazırladığı “Korkma Ben Yanındayım” dizisinin hafta başı okuma provası yapılmıştı.

“Korkma Ben Yanındayım” dizisinin sete çıkış tarihi ertelendi

“Korkma Ben Yanındayım” dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Erkan Birgören‘in kaleme aldığı dizinin cuma günü sete çıkması planlanıyordu. Ancak çekimleri ertelendi. Sıcak prova çekimlerini de yapan ve projenin yönetmen koltuğunda oturacağı açıklanan Fikret Reyhan’la yollar ayrıldı. Dizinin yeni yönetmeni ise henüz belli olmadı. Dizinin çekimleri yönetmeni belli olunca başlayacak.


İlk adı “Küçük Anne” olan “Korkma Ben Yanındayım” dizisinde Şevket Çoruh (Nihat), Günay Karacaoğlu (Seher), Murat Aygen (Turgut), Didem Balçın (Aylin), Gökçe Güneş Doğrusöz (İnci), Eren Ören (Mert), Serhat Özcan (Sami), İpek Türktan (Tülin), Erdem Kaynarca (Mustafa) ve Fahriye Kesimal (Hande) başlıca rolleri paylaşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Bambaşka Biri” dizisine usta oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir