1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Korkma Ben Yanındayım” dizisinde başrol oyuncu değişikliği

MedYapım’ın FOX için çekeceği “Korkma Ben Yanındayım” dizisinin yönetmeninin ardından başrol oyuncusu da değişti.

“Korkma Ben Yanındayım” dizisinde başrol oyuncu değişikliği

“Korkma Ben Yanındayım” dizisinin çekimleri yönetmen değişikliği nedeniyle bir hafta ertelenmişti. MedYapım imzalı dizinin yeni yönetmeni Merve Çolak olmuştu. Şimdi de dizide başrol oyuncusu değişti. “Korkma Ben Yanındayım” dizisinin başrol karakteri İnci’ye hayat verecek olan Gökçe Güneş Doğrusöz, sözleşme konusunda bir takım fikir ayrılıkları yaşanması sebebiyle projeden ayrıldı.

Dizinin yeni İnci’si için görüşmeler devam ediyor. Şevket Çoruh (Nihat), Günay Karacaoğlu (Seher), Murat Aygen (Turgut), Didem Balçın (Aylin),  Eren Ören (Mert), Serhat Özcan (Sami), İpek Türktan (Tülin), Erdem Kaynarca (Mustafa) ve Fahriye Kesimal’ın (Hande) rol aldığı dizinin yeni bir değişiklik olmazsa 3 Aralık Pazar günü sete çıkması bekleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Erkan Petekkaya “Saplantı”dan ayrıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. İnci karakteri için bence asya kasap da ola bilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir