1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Çukur"un fenomen oyuncusu “Kopuk” dizinde

MedYapım’ın FOX için çekeceği “Kopuk” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

“Çukur”un fenomen oyuncusu “Kopuk” dizinde

“Kopuk” dizisi merakla bekleniyor. Koray Kerimoğlu’nun yöneteceği diziyi Deniz KaraoğluFuat Mete, Özden Selim Karadana yazıyor. Dizinin karanlık işleriyle nam salan Ziya’sına Kadir Çermik hayat verecek. Çukur’da hayat verdiği “Emmi” rolüyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu etkili oyunculuğuyla yine çok konuşulacak. Çermik, Tan’a hayat veren Mustafa Açılan’la babası olarak seyirci karşısına çıkacak.

Tarlabaşı’nda bir mahallede geçen Dizide başlıca rolleri Kaan Yıldırım (Ferhan), Biran Damla Yılmaz (Sera), Seray Kaya (Müjde), Mustafa Açılan (Tan) Sarp Akkaya’yı (Faruk), Engin Alkan (Bumin), Evliya Alkan’ı (Damat Erdem), Sahra Şaş (Nihal), Merve Çağıran (Gonca),  Edip Tepeli (Bili), Cem Söküt (Cüneyt),  Umut Kaya (Erdal), Hakan Çelebi (Nazif) paylaşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Mehmet Özgür “Saplantı”dan ayrılıp “Arak” dizisine geçti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir