1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’nin yeni yıl eğlencesine İzmir Marşı damgası

Geçen hafta 15 reytinge yaklaşarak sezonun en yüksek izlenme rakamına ulaşan Kızılcık Şerbeti dizisi ekibi yeni yıl partisinde buluştu.

Kızılcık Şerbeti’nin yeni yıl eğlencesine İzmir Marşı damgası

Kızılcık Şerbeti dizisi iki sezondur cuma akşamları seyirciyi ekran başına topluyor. Geçen cuma büyük bir reyting başarısına imza atan dizinin ekibi Ulus’taki Uluorta isimli mekanda düzenlenen yeni yıl partisinde bir araya gelip eğlendi. Dizinin yapımcısı Gold Film’in sahibi olan Faruk Turgut yaptığı konuşmada cuma akşamlarının rakipsiz dizisi olduklarını belirtti ve ekibine emekleri için teşekkür etti.

Kızılcık Şerbeti‘nin Ömer, Kıvılcım ve Fatih’i Barış Kılıç, Evrim Alasya ve Doğukan Güngör mekanda sahne alan Mert Davran’la beraber İzmir Marşı’nı seslendirdi. Dizinin tüm ekibi de bu anlarda yerlerinden kalkıp büyük bir coşkuyla şarkıya eşlik etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kardeşlerim’in Elif’i Dilara Sümbül hastanelik oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir