1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’nin yapım şirketi Gold Film’den yeni projesi için flaş transfer

Birçok başarılı projeye imza atan dizi dünyasının en yetenekli isimlerinden Hülya Gezer’in yeni adresi belli oldu.

Kızılcık Şerbeti’nin yapım şirketi Gold Film’den yeni projesi için flaş transfer

Kızılcık Şerbeti ve Kızıl Goncalar dizisiyle ekranda fırtınalar estiren Gold Film, çok konuşulacak bir transfere imza attı. Faruk Turgut’un patronu olduğu şirket, dizi dünyasının en yetenekli yönetmenlerinden Hülya Gezer’le anlaştı. Gezer, Gold Film’in eylül ayı için hazırladığı ve senaryosu yazılan yeni projesini yönetecek.

Hülya Gezer, yönetmenlik kariyerine Diriliş Ertuğrul dizisinde ikinci yönetmen olarak başlamıştı. Gezer ekrana sırasıyla Limon Film’in 44 bölüm süren Demet Evgar’lı unutulmaz dizisi “Avlu”, Karga Seven’ın 24 bölüm devam eden Timuçin Esen’li “Hekimoğlu” ve Süreç Film’in Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’yi yöneten dizisi “Yalancı”yı çekmişti. Başarılı yönetmen son olarak MF Yapım imzalı Disney Plus için çekilen “Dünyayla Benim Aramda” dizisine imza atmıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Canan Hoşgör sessiz sedasız nikah masasına oturdu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir