1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti'nin sezon final tarihi belli oldu

"Kızılcık Şerbeti" dizisi RTÜK'ün 18. bölümde geçen sahnede kadına baskının teşvik edildiği, kadının köle ve meta gibi gösterildiği iddiasıyla verdiği ceza nedeniyle 2 hafta ekrana gelmemişti.

Kızılcık Şerbeti’nin sezon final tarihi belli oldu

“Kızılcık Şerbeti” dizisi konusu ve kadrosuyla sezon en çok ses getiren projelerinin başında geliyor. Faruk Turgut’un patronu olduğu Gold Film’in imza attığı dizi ülkemizin seçkin iki kalemi Melis Civelek ve Zeynep Gür imzası taşıyor. İki hafta RTÜK cezası nedeniyle yayınlanmayan dizi yeni bir gelişme olmazsa 29. bölümde sezon tatiline çıkıyor ve eylülde tekrar yeni bölümleriyle ekrana gelecek.

Heyecanlı bölümlere sahne olan dizinin Nursema’sının (Ceren Karakoç) yeniden gelinlik giyeceği iddiası var. Bakalım söylentiler gerçek çıkacak mı?

thumbnail
Önerilen Yazı
Depremzede kız çocuklarına yardım için koşan Çağlar Ertuğrul birinci oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir