1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Depremzede kız çocuklarına yardım için koşan Çağlar Ertuğrul birinci oldu

Çağlar Ertuğrul, Maratonİzmir’de Koruncuk Vakfıyla depremden etkilenen kız çocuklarına bağış için düzenlenen Hayalim Okul kampanyası için 1832 numarayla koştu ve tüm parkuru başarıyla tamamladı.

Depremzede kız çocuklarına yardım için koşan Çağlar Ertuğrul birinci oldu

Çağlar Ertuğrul’dan iyilik hareketi… Başarılı oyuncu Koruncuk Vakfı’nın bu yıl Koruncukköylere kabul edilecek olan depremden etkilenen kız çocuklarının güvenli bir ortama, temel ihtiyaçlara erişim ve hayallerindeki okula kavuşabilmeleri için gereken desteği sağlamak amacıyla projelendirdiği Hayalim Okul kampanyasına destek verdi. Bir süredir Urla’da yaşayan Ertuğrul Maratonİzmir’de yardım için koştu.

Sosyal medya sayfasından da kampanyayı duyuran oyuncu koşuyla ilgili “Burada olmaktan çok mutluyum. Genç kızlara bağış yapan, destek olan herkese çok teşekkürler… Bu koşu organizasyonu sadece bir bahane…. Koruncuk’a her zaman destek olabilirsiniz. Kampanya 22 Mayıs’a kadar devam edecek” dedi. Ünlü oyuncu ayrıca Maratonİzmir’de en çok bağış toplayan koşucuların arasında birinci sıraya yerleşmeyi başardı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Burak Deniz’e Bollywood’dan proje teklifi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir