1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kopuk 27 Ocak Cumartesi seyirciyle buluşacak

Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz, Seray Kaya, Sarp Akkaya ve Beren Gökyıldız’ı buluşturan Kopuk’un yayın tarihi belli oldu.

Kopuk 27 Ocak Cumartesi seyirciyle buluşacak

 “Kopuk” dizisi MedYapım’ın FOX için çektiği iddialı dizilerinden başında geliyor. Modern bir Robin Hood hilkâyesini anlatan dizi 27 Ocak Cumartesi ilk bölümüyle yayında olacak. Koray Kerimoğlu’nun yönettiği diziyi senaryosunu Deniz Karaoğlu, Fuat Mete, Özden Selim Karadana yazıyor.

Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz, Seray Kaya, Sarp Akkaya, Beren Gökyıldız, Edip Tepeli, Engin Alkan, Kadir Çermik, Melisa Doğu, Sahra Şaş, Mustafa Açılan, Evliya Aykan, Merve Çağıran, Cem Söküt, Atakan Yarımdünya, Güneş Hayat’ı buluşturan dizide Ferhan (Kaan Yıldırım) rüşvetçilerin, dolandırıcıların, hak edilmeden yapılan vurgunlarla zengin olan insanların parasını çalar ve bu parayla mahallesindeki yoksul gençlere el uzatır, onları okutup ailelerine yardım eder.

Hiç beklenmedik bir ölüm onun bütün yaşamını sarsacaktır. Bu olay onu sadece idealleriyle değil aşkıyla da sınayacak, bu sınavı vermenin yollarını arayacaktır. Haksızlıklarla yalnızca Ferhan olarak savaşamayacağını anlayınca, Orhan kimliğine bürünür. Böylece Ferhan, mahallesinde sevdiği ancak uzak durması gerektiği Müjde’nin (Seray Kaya) babası ile mücadele ederken, avukat Orhan’ın da yolu mahalleyi ele geçirmeye çalışan ailenin varisi İpek (Biran Damla Yılmaz) ile kesişir.

thumbnail
Önerilen Yazı
Şafak Sezer’in “Kolpaçino 4.4’lük” filmine 5 bin 100 kişilik rekor gala

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir