1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’nin Nursema’sı Ceren Karakoç’tan özel teşekkür

Kızılcık Şerbeti’nin Nursema’sı Ceren Karakoç’tan özel teşekkür

Kızılcık Şerbeti dünden beri sosyal medyanın gündeminde… Zorla evlendirilen Nursema’nın yaşadıkları izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Dizide önümüzdeki hafta Nursema’nın evlendirildiği adam tarafından camdan itildiği ailesinden gizlenecek, Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Alev (Müjde Uzman) Nursema’nın imdadına koşacak.

Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizinin muhteşem performansıyla kendisine hayran bırakan Nursema’sı Ceren Karakoç projeyi zirveye taşıyan seyircilere teşekkür etti ve yayınladığı mesajda “Bu başarı sizler sayesinde… Destekleriniz için, hikâyemize güvenip bizi yalnız bırakmadığınız için sonsuz teşekkür ederiz ve dün akşamdan beri yolladığınız güzel yorumlarınızı büyük bir mutlulukla okuduğumu bilmenizi isterim… Haftaya buluşalım mı?” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kemal Sunal’ın oğluna da bu yakışır… Ali Sunal’dan tarihe geçecek unutulmaz konuşma

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir