1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör bir iddialı filme daha konuk oluyor

Doğukan Güngör kariyerindeki yükselişini sürdürüyor. Başarılı oyuncu peş peşe iki filmde birden konuk oyuncu oluyor.

Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i Doğukan Güngör bir iddialı filme daha konuk oluyor

Bu hafta 31. bölümü seyirciyle buluşacak olan “Kızılcık Şerbeti”nde Fatih rolüne hayat veren ve etkili oyunculuğuyla takdir toplayan Doğukan Güngör, dizinin 2. sezon çekimlerine devam ederken sinema ve dijitalden gelen teklifleri de değerlendiriyor. Geçen hafta MCG Film Medya imzalı “Sadık Ahmet” filmiyle el sıkışan ve gurbetçi bir Türk genci rolüne hayat verecek olan yakışıklı oyuncu bu hafta bir teklif daha aldı.

Doğukan Güngör, duayen yapımcı ve yönetmenlerimizden Abdullah Oğuz‘un “Zaferin Rengi” filmiyle anlaştı. Güngör, dev kadrolu filme “Yusuf Fahir” rolüyle konuk olacak. Çekimleri 9 Eylül’de başlayan filmde Nejat İşler, Yiğit Özşener, Kubilay Aka, Gülper Özdemir, Gonca Vuslateri, Arif Pişkin ve Yılmaz Bayraktar rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Nilsu Berfin Aktaş OGM Pictures’la anlaştı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir