1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti'nin eski oyuncusu diziye tekrar geliyor

Sezonun en özel işlerinin başında gelen "Kızılcık Şerbeti" dizisinin bu akşam 24. bölümü ekrana geliyor.

Kızılcık Şerbeti’nin eski oyuncusu diziye tekrar geliyor

Kızılcık Şerbeti” dizisi RTÜK’ten aldığı ceza nedeniyle 2 hafta ekrandan uzak kalmış, fenomen dizi alınan yürütmeyi durdurma kararı üzerine geçen hafta ekrana dönmüştü. RTÜK‘ün açtığı dava devam ediyor. Ancak mahkeme yargılama devam ederken yayıncı kuruluşun zararına engel olmak için yürütmeyi durdurmuştu. Bu arada ekrana gelmesindeki engel de ortadan kalkan “Kızılcık Şerbeti” Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı fenomenleşen karakterleriyle bu akşam yine heyecanlı bir bölüme sahne olacak. Dizinin bu sezon 29 ya da 30. bölümde sezon finali yapması planlanıyor. “Kızılcık Şerbeti”nin yeni bölümünde projeden ayrılan Alara Bozbey de konuk oyuncu oluyor.

Dizide Ecem rolüne hayat veren Bozbey, Kayhan’la (Soydan Soydaş) ilgili Ömer’e (Barış Kılıç) önemli bir belge verip büyük bir koz yakalamasına yardım edecek. Alara Bozbey’in diziye bir bölüm konuk olacağı öğrenildi.

Öte yandan dizinin Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Fatih (Doğukan Güngör) arasında gerilime neden olacak yeni oyuncusu Hamide Akkuş’un ise henüz projede kaç bölüm kalacağı netleşmedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Üvey Anne”de Kutsi’nin kızını hangi ünlü oyuncu canlandıracak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir