1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’ni en çok İzmir ve Ege, Yalı Çapkını’nı  Doğu ve Güneydoğu Anadolu izliyor

“Kızılcık Şerbeti” ile “Yalı Çapkını” dizisinin reytingleri Türkiye’nin farklı sosyolojik yapısını da gözler önüne seriyor.

Kızılcık Şerbeti’ni en çok İzmir ve Ege, Yalı Çapkını’nı Doğu ve Güneydoğu Anadolu izliyor

Son yılların reyting rekoru kıran iki dizisi “Kızılcık Şerbeti” ile “Yalı Çapkını”  arasında cuma akşamları kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Seküler bir öğretmenin kızının, zengin ve muhafazakar bir ailenin oğlundan hamile kalıp evlenmesinin ardından yaşanan iki farklı uçtaki ailenin çatışmasını konu alan “Kızılcık Şerbeti” dizisi en çok İzmir’de izleniyor.Dizinin son bölümü İzmir’de 14.96, Ege Bölgesi’nde 12.92, İstanbul 10.51, Marmara Bölgesi’nde 10.37, Ankara’da 8.46, İç Anadolu Bölgesi’nde 8.35 Karadeniz Bölgesi’nde 7.23, Akdeniz Bölgesi’nde 6.48 ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde 5.95 reytinge ulaştı.Antepli bir ailenin küçük kızının İstanbul’da yalıda yaşayan Korhan ailesine gelin gitmesini konu alan Yalı Çapkını dizisi ise en yüksek reytinglerini Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi‘nden alıyor. Yalı Çapkını’nın son bölümü Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde 10.69, Akdeniz Bölgesi’nde 9.82, İstanbul’da 7.37, İç Anadolu Bölgesi’nde 7.2,  Marmara Bölgesinde 7.15, Karadeniz Bölgesinde 6.41, Ankara’da 6.21, Ege Bölgesi’ne 5.41, İzmir’de 5.29 reytinge ulaştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yargı’ya veda etmeye hazırlanan Arif Pişkin “Aile Albümü” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir