1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti'ne Yasak Elma'dan flaş transfer

Cesur konusu ve renkli karakterleriyle geçen sezona damga vuran "Kızılcık Şerbeti" dizisinin 2. sezon hazırlıkları sürüyor.

Kızılcık Şerbeti’ne Yasak Elma’dan flaş transfer

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Gold Film imzalı dizinin yeni bölümleri yine çok konuşulacak olaylara sahne olacak. Geçen sezon reytinglerde “Aile” dizisiyle beraber Show TV’nin yüzünü güldüren dizinin kadrosuna yeni oyuncular katılacak. Final bölümünde Pembe (Sibel Taşçıoğlu) eşi Abdullah (Settar Tanrıöğen) ve onun aşık olduğu Alev’le (Müjde Uzman) yüzleşmişti.

Yeni sezonda Pembe kendisine bilgi toplaması için bir adam tutacak. İşte bu ismi çok başarılı bir oyuncu canlandıracak. “Yasak Elma” dizisinde Sedai rolüne hayat veren Bahtiyar Memili, Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı “Kızılcık Şerbeti“ne transfer oldu. Adanalı oyuncu geçen sezon Cem Yılmaz’la bir akarkayıt firmasının reklamlarında kamera karşısına da geçmişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Beyza Şekerci’nin yeni programı yarın başlıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir