1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti'nde "Rüzgâr" çok sert esecek

Gold Film imzalı "Kızılcık Şerbeti" dizisinin ekibine oyuncu Yiğit Kirazcı ekibe dahil oluyor. Bir haber kanalında yönetici olan Rüzgar, diziye hızlı bir giriş yapıyor.

Kızılcık Şerbeti’nde “Rüzgâr” çok sert esecek

“Kızılcık Şerbeti” Show TV’nin reytinglerde yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu akşam yeni bölümü seyirciyle buluşacak olan dizinin Melis Civelek ve Zeynep Gür‘ün kaleme aldığı Gold Film imzalı dizide olaylar iyice alevlenecek. Alev’in (Müjde Uzman) eski aşkı Rüzgar rolüyle başarılı oyuncu Yiğit Kirazcı ekibe dahil oluyor. Bir haber kanalında yönetici olan Rüzgar, diziye hızlı bir giriş yapıyor.

Dizide Rüzgar’ın da gelişiyle Alev, Abdullah ve Pembe üçgeninde yeni olaylar yaşanacak. Rüzgâr’ın gelişiyle beraber “Kızılcık Şerbeti“ne Ebru Destan sunucu ‘Helin’ karakteriyle dahil olurken spiker Demet’e Gizem Coşkun, Rüzgar’ın asistanı Aslı’ya Duygu Aslan, İrem’e ise Melis Değirmenci hayat veriyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Aile” dizisine ödüllü oyuncu… Aslan’ın kuzeni geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir