1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti yapımcısı Faruk Turgut hangi meslektaşlarına “Agresif” benzetmesini yaptı?

Cuma akşamlarına damga vuran Kızılcık Şerbeti ve pazartesi akşamları yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, ünlü televizyoncu Mirgün Cabas’ın “Şunu Bana Bir Anlat” adlı programında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Kızılcık Şerbeti yapımcısı Faruk Turgut hangi meslektaşlarına “Agresif” benzetmesini yaptı?

Kızılcık Şerbeti’yle Show TV’de, “Kızıl Goncalar” dizisiyle de FOX’un izlenme oranlarını artıran Gold Film’in patronu Faruk Turgut, Mirgün Cabas’ın youtube kanalına konuk oldu. Cabas, Faruk Turgut’a yapımcılar arasındaki rekabetin ne kadar kanlı olduğunu sordu. Usta yapımcı, “Rekabet biz de daha kanlı…. Her yapımcının hedefe koyduğu senarist, yönetmen ya da oyuncular var. Onun için de rekabet çok zorlayıcı oluyor… Bazen bir farklı bir boyuta da gelebiliyor ve agresiflikler olabiliyor… Gereğinden fazla ücretler teklif edilebiliyor ve oyuncular veya yönetmenler, senaristler alınabiliyor” dedi.

Meslekte 40 yılı geride bıraktığını belirten Faruk Turgut, “Ben 40 yılımı vermişim, bunun bana sağladığı sürü bir sürü olanak var… Şimdi yeni gelen yapımcının bunu bir anda oluşturması çok da mümkün değil. O açığı kapatmak için daha agresif olmak zorunda olduğunu bazı arkadaşlar açık açık kendileri de itiraf ediyorlar… Onun için de ‘Ben kendi bütçemden bu kadar fazla bütçeyi ayırdım’ deyip benim 5 lira dediğimi, o 15 liraya alabiliyor..” diye konuştu. Faruk Turgut’un hangi yapımcı ya da yapımcıları kastettiği merak konusu oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Mahkemenin durdurulmasına karar verdiği 90 milyonluk Cem Karaca filmi gişede ne kadar izlendi?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir