1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Kızılcık Şerbeti” ekibi Youtube Türkiye Festivali’nde

İkinci sezonunda da büyük ilgi gören Kızılcık Şerbeti’nin ekibi başarılarından dolayı Youtube Türkiye Festivali’ne davet edildi.

“Kızılcık Şerbeti” ekibi Youtube Türkiye Festivali’nde

Kızılcık Şerbeti her hafta hem reytinglerde, hem de sosyal medyada fırtına gibi esiyor. Faruk Turgut’un patronu olduğu Gold Film imzalı dizi “En yüksek reytingli” projelerin başında geliyor. Projenin başarısı Youtube Türkiye Festivali’nde de ele alınacak. Barış Kılıç, Evrim Alasya, Müjde Uzman ve Ceren Karakoç festivalde konuşmacı olacak.


Kırmızı halıda sosyal medya fenomeni Damla Altun’un görev alacağı gecenin onur konukları arasında youtube izlenmeleriyle büyük ses getiren Fatih Altaylı, Türkiye Kadın A Milli Voleybol Takımı ve Mehmet Demirkol da yer alacak. Festival, reklamverenlerle içerik üreticilerini buluşturacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Onur Tuna tarzıyla Cannes’ta fırtına gibi esti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir