1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti dizisine güzel konuk oyuncu

Cuma akşamları seyirciyi ekran başına toplayan "Kızılcık Şerbeti" heyecan yaratan senaryosuyla reyting rekoru kırıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisine güzel konuk oyuncu

“Kızılcık Şerbeti” dizisi yarın ekrana gelecek bölümüne güzel bir oyuncu konuk oluyor. Ketche’nin yönetmen koltuğuna oturduğu diziye Özlem Leman Davran konuk oluyor. Davran fenomen dizide “Gonca” rolüne hayat verecek. Gonca dizide Ömer’in (Barış Kılıç) arkadaşı olarak hikâyeye renk katacak ve dizide 2 bölüm rol alacak.

Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizinin yarın akşamki bölümünde tansiyon yeni olaylarla tavan yapacak, Doğa (Sıla Türkoğlu) Fatih (Doğukan Güngör) çiftinin ilişkisindeki gerginlik başka bir boyut kazanacak. Fatih’in eşinin boşanma avukatıyla görüştüğünü öğrenmesi işleri iyice karıştıracak. Kıvılcım’dan ayrılan Ömer, Gonca’yla yemeğe çıkacak, Alev (Müjde Uzman) ve Rüzgâr’ın (Yiğit Kirazcı) nişanı çekişmeli geçecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aras Bulut İynemli’nin yeni dizisi Deha’yı kim yönetecek?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir