1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti dizisine Cannes’da görkemli davet

Bu yıl 8 ve 11 Nisan tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan uluslararası televizyon pazarı MipTV’de Show TV’nin Gold Film imzalı dizisi Kızılcık Şerbeti için çok büyük bir gece düzenlenecek.

Kızılcık Şerbeti dizisine Cannes’da görkemli davet

Kızılcık Şerbeti dizisi sadece ülkemizde değil, yurt dışında da büyük ilgi görüyor. 50’yi aşkın ülkeye satılan dizinin yurt dışı satışını İzzet Pinto’nun kurduğu Global Agency yapıyor. İzzet Pinto her yıl nisan ayında Cannes’da düzenlenen televizyon dünyasının 80’den fazla ülkeden uluslararası ünlü televizyoncu ve dağıtımcıyı buluşturan MipTV’de fenomen dizinin başarısını kutlamak için günlerce konuşulacak dev bir gece organize etmeye hazırlanıyor.

Oyuncuların kıyafetleri Zeynep Kartal’dan

MipTV’nin ikinci günü olan 9 Nisan’da düzenlenecek özel gece, ismi şimdilik gizli tutulan çok görkemli bir mekânda yapılacak. Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, senaristleri Melis Civelek ve Zeynep Gür, yönetmeni Ketche ile oyunculardan Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Ceren Karakoç ve Sıla Türkoğlu geceye katılacak. Oyuncuların organizasyonda giyeceği kıyafetleri Lady Gaga’nın tasarımcısı olarak adını tüm dünyaya duyuran ve başarılarından dolayı 2019 yılında Kraliçe 2. Elizabeth tarafından “Yüksek Onur Unvanı”na layık görülen Zeynep Kartal hazırlayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisinin yayın tarihi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir