1. Anasayfa
  2. Dizi

Kızıl Goncalar’ın yapımcısından Banu Güven’e teşekkür 

Tarikatların yayından kaldırılması için kampanya başlattığı, RTÜK’ün 2 kez yayınını durdurduğu “Kızıl Goncalar” dizisiyle ilgili şimdi de tarikat güzellemesi yaptığı yönünde tartışma başlatıldı. 

Kızıl Goncalar’ın yapımcısından Banu Güven’e teşekkür   

Bu akşam yeni bölümü yayınlanacak olan “Kızıl Goncalar” dizisiyle ilgili tartışmalar bitmek bilmiyor. İkinci bölümünün yayınlandığı hafta tarikat baskısı nedeniyle gelen binlerde şikayet üzerine RTÜK 10 milyon TL idari para cezası ve 2 bölüm yayın durdurma cezası vermişti. Aradan aylar geçti. Şimdi ise dizinin cemaat güzellemesi yaptığı, seküler kesimin hep negatif yönünü gösterdiği şeklinde yorumlar ve kampanyalar yapılmaya başlandı.

Gazeteci Banu Güven ise “Dizi eleştirilirken, senaryonun odağındaki gerçek, cemaatler tarafından okula gönderilmeyen kızlar ve çocuklar gerçeği ıskalanıyor” yorumuyla bir yazı kaleme aldı. Dizinin yapımcısı Gold Film’in patronu Faruk Turgut, Banu Güven’in dikkat çektiği önemli konu için “Fark edenler de varmış. Çok Teşekürler Banu Güven” paylaşımını yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bülent Emin Yarar, Yetkin Dikinciler ve Savaş Özdemir “Kayıp Kamyon”da buluşuyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir