1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızıl Goncalar'ın yapım şirketi Gold Film'den RTÜK açıklaması

Özgü Namal ile Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı "Kızıl Goncalar" dizisinin bir tarikata ait olayları işlemesi bir kesimi rahatsız etmiş ve RTÜK inceleme başlatmıştı.

Kızıl Goncalar’ın yapım şirketi Gold Film’den RTÜK açıklaması

“Kızıl Goncalar” dizisinin yankıları devam ediyor. Özgü Namal ile Özcan Deniz’in başrollerini paylaştığı dizinin bir tarikata ait olayları işlemesi bir kesimi rahatsız etmiş. RTÜK gelen şikayetler üzerine inceleme başlattığını açıklamıştı. Yaşanan bu gelişmenin ardından oluşan spekülasyonlar üzerine yapım şirketi Gold Film’den yeni bir açıklama daha geldi. Açıklamada şu satırlara yer verildi.

“Şirketimiz tarafından yapımı gerçekleştiren ‘Kızıl Goncalar’ ismi dizimizdeki rutin inceleme başlattı ve karar aşamasında olduğu şu günlerde dizimize verilecek cezadan memnun olacağımızı iddia eden haberler tamamen manipülasyon ürünü ve dizimize ve şirketimize zarar vermeye ve RTÜK üst Kurul üyelerini inceleme ve karar aşamasında şirketimiz aleyhine ceza verilmesi için olumsuz etkilemeye yönelik kasıtlı haberlerdir. Şirketimiz 30 yıldır TV ve sinema filmi yapımcılığı sektöründe faaliyet göstermekte olup resmin makamların ve özellikle olacaktır. RTÜK Başkanımızın Türk milleti adına doğru karar vereceklerine olan inancımız da tamdır… Saygılarımızla, kamuoyuna arz olunur…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Demet Evgar ile Buğra Gülsoy’lu Bahardan Önce dizisinin okuma provası yapıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir