1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızıl Goncalar’ın senaristinden boykot çağrısına gönderme: Oynuyorlar engelleyemiyoruz

NOW’un pazartesi akşamlarına damgasını vuran dizisi Kızıl Goncalar, önce tarikatlardan tepki çekmişti, fenomen dizi şimdi de seküler kesimin hedefinde…

Kızıl Goncalar’ın senaristinden boykot çağrısına gönderme: Oynuyorlar engelleyemiyoruz

Yayın hayatına 18 Aralık’ta başlayan “Kızıl Goncalar” dizisi başta tarikatlardan tepki çekmiş, RTÜK tarafından 9 milyon TL para cezası ve 2 kez yayın durdurma almıştı. Aradan aylar geçti. Şimdi de televizyoncu Nevşin Mengü’nün de aralarında olduğu seküler kesimden diziyle ilgili bu kez tarikat güzellemesi yaptığı şeklinde eleştirilmeye başlandı.

Dün yayınlanan 11. bölümü totalde 7.43, AB’de 9,79 ve ABC1’de de 9.97 reytingle birinci olan dizinin senaristi Şükrü Necati Şahin diziye yönelik yapılan boykot çağrısına önce oyuncuları etiketleyerek “Oynuyorlar engelleyemiyoruz”, ardından da yapımcı Faruk Turgut ve yapım ekibini etiketleyerek “Yapıyorlar engelleyemiyoruz ” mesajını paylaştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aybüke Pusat Charlie Chaplin’in tiyatro oyununda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir