1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kızıl Goncalar"ın Feyza'sı belli oldu

Necati Şahin'in yazdığı, Ömür Atay'ın yöneteceği "Kızıl Goncalar" dizisi FOX'un yeni iddialı projelerinin başında geliyor.

“Kızıl Goncalar”ın Feyza’sı belli oldu

“Kızıl Goncalar” dizisinin çekimlerinin 25 Ekim‘de başlaması planlanıyor. Gold Film‘in imza atacağı dizide Özgü Namal ile Özcan Deniz başrolleri paylaşacak. İdealist bir doktor ile muhafazalar bir kadının çocukları üzerinden kurduğu bağı anlatan ve yaşanan olaylar üzerinden de Türkiye fotoğrafı çekecek olan dizinin kadrosuna genç bir yetenek katıldı.

Zehra Kelleci “Kızıl Goncalar”ın kadrosuna katıldı. Geçen sezon “Yüzyıllık Mucize”de rol alan genç yıldız yeni dizisinde “Feyza” karakterine hayat verecek ve Hasna (Selen Öztürk) ile Sadi Hüdayi’nin (Erkan Avcı)nın kızı olarak seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Umut Evirgen ile Alina Boz’dan yeni aşk pozları

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir