1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Kızıl Goncalar” dizisinin yeni mekanları bitmek üzere

RTÜK tarafından verilen 2 haftalık program durdurma cezası nedeniyle bu hafta ve önümüzdeki hafta yayınlanmayacak olan “Kızıl Goncalar”ın 2 bakanlığa bağlı mekanlarda çekim yapmalarına izin verilmemişti.

“Kızıl Goncalar” dizisinin yeni mekanları bitmek üzere

Hayali bir tarikata ait konuları işlediği için şikayet yağmuruna tutulan ve RTÜK’ün aynı hafta içinde 2 hafta program durdurma ve 9 milyon TL idari para cezası verdiği FOX’un Özgü Namal ve Özcan Deniz‘in başrolünü oynadığı “Kızıl Goncalar” dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor.

Dizinin aylar önce kiralanan ve milyonlar harcanarak dekore edilen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı 2 mekânı kullanmalarına da yasak gelmişti. Yapım şirketi Gold Film, dizinin yeni mekanlarını Beykoz Kundura Fabrikası’nda sıfırdan kurdu.

Türkiye’nin en iyi sanat yönetmenlerinden Erol Taştan ve ekibi 24 saat aralıksız çalışarak 10 günde dekorların büyük bir kısmını hazırladı. Dergah sahnelerinde kadınların kullandığı bölümdde çekimler başladı. Erkeklere ait bölüm de kısa süre içinde tamamlanacak. “Kızıl Goncalar”ın 3. Bölümü 22 Ocak Pazartesi seyirciyle buluşacak. Diziye uygulanan sansür başta sanat dünyasında olmak üzere büyük tepki çekti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Can Yaman’dan rakı tepkisi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir