1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Özgü Namal’ın tesettüre girdiği Kızıl Goncalar dizisinin afişi yayınlandı

Özcan Deniz ve Özgü Namal’ı buluşturan Kızıl Goncalar dizisinin ilk bölümü 18 Aralık akşamı FOX’ta seyirciyle buluşacak.

Özgü Namal’ın tesettüre girdiği Kızıl Goncalar dizisinin afişi yayınlandı

Kızıl Goncalar dizisi bu sezonun en iddialı dizilerinin başında geliyor. Gold Film’in imza attığı, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği dizinin afişi yayınlandı. 18 Aralık Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak olan dizi doktor Levent (Özcan Deniz) ile mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) çocukları üzerinden kaderlerinin kesişmesini hikâyesini konu alıyor. Dizi inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen “evlat” söz konusu olduğunda anneliğin ve babalığın birleştirici gücünün altını çiziyor.

Dizide diğer önemli rolleri Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar canlandırıyor. Ömür Atay’ın yönettiği diziyi Necati Şahin kaleme alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Meltem Cumbul’un dönüşü… Mahsun Kırmızıgül’ün dizisi için Amerika’dan geldi
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir