1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Kızıl Goncalar” dizisi Âl-i İmrân Suresi’ndeki anlamlı sözlerle başlıyor

Özgü Namal ile Özcan Deniz’i  buluşturan “Kızıl Goncalar” dizisinin ilk bölümü bu akşam FOX’ta seyirciyle buluşuyor.

“Kızıl Goncalar” dizisi Âl-i İmrân Suresi’ndeki anlamlı sözlerle başlıyor

“Kızıl Goncalar” dizisinin ekran macerası bu akşam başlıyor. Ömür Atay’ın yönettiği, Şükrü Necati Şahin’in yazdığı Gold Film imzalı dizinin açılış sahnesinde Âl-i İmrân Suresi’nde geçen “Hani siz birbirinize düşman idiniz de Allah gönüllerinizi birleştirdi” sözleri kullanıldı. İdealist bir doktor olan Levent ile muhafazakar bir ailenim ferdi olan Meryem’in yollarının kesişme hikâyesini anlatan dizi güçlü oyuncu kadrosuyla da sezonun en dikkat çeken dizileri arasında öne çıkıyor.

Dizide olaylar Meryem (Özgü Namal), Naim ve kızları Zeynep’in deprem sonrası memleketlerinden çıkıp “Faniler” isimli tarikatın desteğiyle İstanbul’a gelmesiyle başlıyor. Meryem’im amacı ileri zekalı olan kızı Zeynep’i okutmaktır. Ancak tarikatın ve Naim’in Zeynep’le ilgili başka planları vardır. Tarikatta şeyhin torunu Cüneyd’in (Mert Yazıcıoğlu) yolu yaşadığı adli olay yüzünden seküler Atatürkçü bir psikiyatr olan Levent’le (Özcan Deniz) kesişir.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Adım Farah” dizisinin final tarihi belli oldu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir