1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'lı "Aile" ilk kez 3 kategoride de zirvede

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'yı buluşturan Aile dizisi bu hafta reytinglerde bir ilke imza attı.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’lı “Aile” ilk kez 3 kategoride de zirvede

Aile dizisi salı akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Son yılların en güçlü oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin dün akşam ekrana gelen 5. bölümü reytinglerde bir ilke imza attı ve 3 kategoride de zirveye adını yazdırdı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’ya Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer’in eşlik ettiği dizi AB’de 9.16 izlenme oranı, 24.88 izlenme payı, ABC1 20+’da 9.91 izlenme oranı ve 21.39 izlenme payı, Total’de ise 5.53 izlenme oranı ve 14.36 izlenme payına ulaştı.

Dizi reyting başarısı kadar sosyal medyada yarattığı etkileşimle de dikkat çekti. #Aile etiketi Twitter Türkiye’de 9 saat 20 dakika boyunca TT listesinde yer aldı. Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız ile Gizem Kızıl’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin 30 bölüm olması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yönetmeni Altan Dönmez’in yeni adresi neresi?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir