1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kıvanç Tatlıtuğ sette aşçılık yeteneğini de konuşturuyor

Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü oynadığı "Aile" dizisinin setinde aile ortamı yaşanıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Aile setinde aşçılık yeteneğini de konuşturuyor

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’yı buluşturan “Aile” dizisi Show TV’yi Kızılcık Şerbeti’yle beraber mart ayında AB sosyo ekenomik statüde zirveye taşıdı. Uzun süre uzak kaldığı ekrana Aile dizisiyle dönen Tatlıtuğ’lu dizi ilk bölümünden itibaren zirveye yerleşti. Set ortamı da keyifli geçen dizinin Reşadiye’de çekilen çiftlik evi sahnelerinde Tatlıtuğ’un fırsat buldukça ekibe yemek yaptığı da öğrenildi. Aşçılık eğitimi alan yakışıklı aktör zaman zaman yaptığı yemekleri sosyal medyadan da paylaşmıştı.

Öte yandan üç bölüm stoklu giden dizinin setinde adı gibi aile ortamının yaşanıyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un partneri Serenay Sarıkaya’yla uyumuyla göz kamaştırdığı dizi her salı Emel Göksu, Nur Sürer, Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır ve Yüsra Geyik’ten oluşan güçlü kadrosuyla oyunculuk şovuna sahne oluyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yargı dizisinin final kararından vaz mı geçildi?
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir