1. Anasayfa
  2. Dizi

Kırmızı Oda’ya flaş oyuncu

Kırmızı Oda’ya flaş oyuncu
Erkan Petekkaya’nın geçen sezon sonu hikâyesi bittiği için ayrıldığı Kırmızı Oda’yla yeniden anlaşması dizi sektöründe çok konuşuldu. Binnur Kaya’nın başrolünü oynadığı dizideki sahneleriyle geçen sezon Türkiye’yi ağlatan, her hafta TT olan Petekkaya’nın diziyle yeniden anlaşmasının düşen reytinglere bir çözüm getirip getirmeyeceği ise büyük merak konusu oldu.
Erkan Petekkaya’nın tv8’in patronu Acun Ilıcalı’yla yaşadığı polemik sonrası bu gelişmenin yaşanması da ayrıca birçok kişiyi şaşırttı. Çalışma hayatının profesyonelliğine uyan ve gelen teklifi kabul eden Petekkaya’nın acılı hikâyesi farklı bir yönden ele alınacak.
Ünlü aktörün hayat verdiği Ali Sadi’nin geçmişinde çok büyük etkisi olan bir rolü başarılı oyuncularımızdan Hülya Şen canlandırak. Sağlık sorunlarını atlatan ve setlere bomba gibi dönen Şen seyirciyi görüntüsüyle şaşırtacak. Mendilleri hazırlayın. Yine çok duygusal sahneler izleyeceğiz.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir