1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kirli Sepeti"nin Aylin'i Melisa Döngel göz altına neden basur kremini sürüyor?

Kirli Sepeti dizisinde Halil İbrahim Ceyhan'la partner olan Melisa Döngel makyaj öncesi yaptığı çarpıcı paylaşımla dikkat çekti.

“Kirli Sepeti”nin Aylin’i Melisa Döngel göz altına neden basur kremini sürüyor?

Kirli Sepeti‘nin yıldızı Melisa Döngel yakında “Kirli Sepeti” dizisiyle seyirci karşısına çıkacak. Halil İbrahim Ceyhan‘ın canlandırdığı eşi Murat’la entrikalı bir evliliği olan bir kadına hayat veren Melisa Döngel, sette makyaj yapmadan önce bir tüyosunu paylaştı. Döngel, göz altındaki şişliği indirmek için basur kremi kullandığını anlattı ve ardınan eczanelerden alınabilecek kremi paylaştı.

Döngel “Size çok güzel bir bilgiyle geleceğim. Sabahları uyandığınızda gözlerinizin altı eğer şiş uyanıyorsanız veya hemen gözlerinizin altındaki şişliğin inmesini istiyorsanız basur kremini gözünüzün altına uygulayabilirsiniz. Anında, 5 dakikada gözlerinizin altındaki şişliği alıyor. Bu da benden size yeni bir bilgi…” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kadınım” dizisine flaş oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir