1. Anasayfa
  2. Dizi

Kerem Bürsin’in reklam filmleri rekor kırıyor

Ay Yapım'la yeni çekeceği projesi heyecanla beklenen Kerem Bürsin aynı zamanda reklamcıların da gözdesi…

Kerem Bürsin’in reklam filmleri rekor kırıyor

Kerem Bürsin’in rol aldığı reklam filmleri büyük ilgi görüyor. Yakışıklı oyuncunun anlaşmalı olduğu Türk Hava Yolları’na ait reklam kampanyası 300 milyon izlenme ile rekor kırdı. Aynı zamanda Kerem Bürsin’in sağlıklı atıştırma markası Züber’le yaptığı iş birliği 30 milyon izlenmeyle rekor sayıya ulaştı.

Ünlü oyuncunun reklam anlaşması dışındaki paylaşımları da kısa sürede milyonlar tarafından izleniyor. Geçen yıl Ay Yapım’la anlaşma yapan ve bu kapsamda ilk olarak televizyona “Ya Çok Seversen” adlı diziyi çeken Bürsin dijital bir proje yapmaya hazırlanıyor. Yeni projesinin detayları önümüzdeki günlerde netleşecek olan Bürsin son olarak Re Touch Mag dergisine konuştu ve çok özel bir fotoğraf çekimi yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Teşkilat dizisine “Kaptan” geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir