1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kerem Bürsin ve Devrim Özkan’lı “Mavi Mağara” haftaya sete çıkıyor

Kerem Bürsin’in yazıp başrolünü Devrim Özkan’la paylaşacağı “Mavi Mağara” filminin Perşembe günü İstanbul’da sete çıkması planlanıyor.

Kerem Bürsin ve Devrim Özkan’lı “Mavi Mağara” haftaya sete çıkıyor

“Mavi Mağara” filminin çekimleri başlıyor. Ay Yapım’la anlaşması olan Kerem Bürsin ve Devrim Özkan’ın başrollerini paylaşacağı filmin çekimleri İstanbul’da başlayıp Kaş’ta devam edecek. Altan Dönmez’in yönetmen koltuğuna oturacağı filmde aynı zamanda senaryo yazarı ve yapım ortağı olan Kerem Bürsin “Cem” adlı bir askeri canlandıracak. Devrim Özkan’ın ise “Alara” adlı bir arkeoloğa hayat vereceği öğrenildi.

Aşk ve dram türündeki filmin bir kişi hariç diğer oyuncuları da belli oldu. Okan Yalabık, Deniz Cengiz, Ece Dizdar, Yüsra Geyik, İdil Sivritepe, Sabahattin Yakut, Alper Baytekin ve Temmuz Gürkan Karaca “Mavi Mağara” filminde rol alacak. Filmin ismi henüz ismi açıklanmayan bir dijital platformda seyirciyle buluşması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Milyoner’de bu akşam 5 milyonluk soru açılacak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir