1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'lı dizi ne zaman sete çıkacak?

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerini paylaşacağı dizi merakla bekleniyor.

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan’lı dizi ne zaman sete çıkacak?

Kerem Bürsin bir süredir Türk Hava Yolları’nı reklam filmi için elinde fotoğraf makinesiyle il il dolaşıyor. Anadolu’daki çekimleri tamamlayan İstanbul’a oy vermek için dönen Bürsin, haftaya reklam filminin İstanbul çelimlerini gerçekleştirecek. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat reklamla ilgili “Kerem Bürsin’le reklam çekimlerine başladık. Bu filmleri Türkiye için çekmiyoruz, onların meşhur olduğu yerlerde izlenecek. Sırada Engin Altan Düzyatan’lı reklamlar var” demişti.

Ünlü oyuncu reklam filminin İstanbul ayağını bitirir bitirmez Ay Yapım için çekeceği dizinin hazırlıklarına başlayacak. Bürsin yazılan senaryolardan birini seçecek ve hızla cast çalışmalarına başlanacak. Detayları yakında netleşecek olan dizide Bürsin’in son yılların gözde oyuncularından Hafsanur Sancaktutan’la başrolü paylaşacağı ortaya çıkmıştı. Dizinin kanal görüşmeleri de devam ediyor. Ünlü oyuncunın yaz aylarında çalışmayı daha çok sevdiği için çekimlere de haziran ayında başlamak istediği öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sanat dünyasından Kemal Kılıçdaroğlu’na büyük destek

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir