1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kerem Alışık'ın izdiham yaratan ödül törenine oğlu Sadri ve eski eşinden tebrik

Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek başrolünü paylaştıkları "Bir Zamanlar Çukurova" dizisiyle Sicilya'dan ödül aldı.

Kerem Alışık’ın izdiham yaratan ödül törenine oğlu Sadri ve eski eşinden tebrik

Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek rol aldıkları “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin yayınlandığı Sicilya’da düzenlenen Nation Awards-Thinkingreen Taormina Ödül Töreninde Nation Award Ödülü’ne layık görüldü. İki ünlü oyuncu antik tiyatro çıkışında izdiham yaşandı.

Kerem Alışık İtalya’da gördüğü büyük ilgiden çok mutlu oldu ve duygularını “Satın alınamayan şeyleri seviyorum.  Deniz gibi… Gökyüzü gibi… Ay ışığı gibi… Sevgi gibi… İtalya’da bana gösterdiğiniz sevgi ve layık gördüğünüz ödül için çok teşekkür ederim. Ülkemizde yaptığımız güzel işlerin dünyanın her yerinde ilgi ve beğeni görmesi bizlere büyük bir gurur ve mutluluk veriyor. Teşekkürler Sicilya…” sözleriyle ifade etti.

Kerem Alışık‘ın oğlu Sadri Alışık da babasının ödül töreninden fotoğraflarını paylaşıp altına “Congratulazioni papà… İtalya Sicilya Nation Awards-Thinkingreen Ödülleri Nation Award Ödülü 👏🏻” mesajını yazdı. Kerem Alışık’ın eski eşi Sibel Turnagöl de oğlunun paylaşımının altına alkış emojisi koydu.

Törende Hilal Altınbilek’e de tıpkı Keren Alışık gibi büyük ilgi gösterildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Onur Tuna’nın yeni dizisi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir