1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kerem Alışık'ın peş peşe ikinci İtalya çıkarması

İtalya'da en çok izlenen dizilerin başında gelen “Bir Zamanlar Çukurova”daki Fekeli karakteriyle tanınan Kerem Alışık, Milano sokaklarında sevgi seliyle karşılandı.

Kerem Alışık’ın peş peşe ikinci İtalya çıkarması

Usta aktör Kerem Alışık, geçtiğimiz hafta İtalya’da yayınlanan Verissimo programının davetlisi olarak Milano’daydı. İtalya’da en çok izlenen dizilerin başında gelen “Bir Zamanlar Çukurova”daki Fekeli karakteriyle tanınan Alışık, Milano sokaklarında ve çekimin yapıldığı stüdyoda hayranlarının yoğun sevgi ve ilgisiyle karşılandı.

İtalya‘da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Alışık, geçtiğimiz temmuz ayında Sicilya‘ya gitmiş ve 17. kez düzenlenen Nations Awards – Thinkingreen Taormina Töreni‘nde Nation Award Ödülü’ne layık görülmüştü.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gürkan Uygun ve İnanç Konukçu ‘Yıldızlar Bana Uzak’ dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir