1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Seksenler'in pastacı Sami'si hangi dizinin kadrosuna dahil oldu?

Seksenler dizisinde hayat verdiği Pastası Sami karakteriyle hafızalarda yer eden usta oyuncu Berat Yenilmez'in yeni adresi belli oldu.

Seksenler’in pastacı Sami’si hangi dizinin kadrosuna dahil oldu?

Seksenler dizisinde canlandırdığı Pastacı Sami rolüyle akıllarda yer eden sevilen oyuncu Berat Yenilmez yaz sezonunun iddialı bir projesiyle anlaştı. Yenilmez TRT 1’de ekrana gelecek olan NGM imzası taşıyan “Kendi Düşen Ağlamaz” dizisiyle anlaştı.

Berat Yenilmez, İnci Balaban‘ın yöneteceği dizide Serkan Bıçakçı’nın (Enes Koçak) İtfaiye memurluğundan malulen emekli edilmiş, eşi ev terk edince de hayat küsmüş olan babası Kadir’e hayat veriyor. Mayıs ortasında sete çıkacak olan dizide Eylül Tumbar, Enes Koçak, Hakan Yılmaz ve Evrim Doğan başlıca rolleri paylaşacak. “Kendi Düşen Ağlamaz”ı Gülbike Sonay Üte ile Tuna Kıygı kaleme alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Üç Kız Kardeş’in Mine’si Nazlı Senem Ünal’dan sürpriz proje

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir