1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Karşınızda “Kopuk” dizisinin avukat Sera Egemen’i

Sıcak provaları devam eden FOX’un Medyapım imzalı yeni dizisi “Kopuk”un 10 Kasım’da sete çıkması planlanıyor.

Karşınızda “Kopuk” dizisinin avukat Sera Egemen’i

“Kopuk” dizisi merakla bekleniyor. Koray Kerimoğlu’nun yöneteceği diziyi Deniz KaraoğluFuat Mete, Özden Selim Karadana yazıyor. Provaları devam eden dizi heyecanlı senaryosuyla seyirciye tansiyonu, heyecanlı bir hikâye sunacak. 10 Kasım Cuma günü çekimlerinin başlaması planlanan dizide Biran Damla Yılmaz avukat Sera Egemen rolüne hayat verecek.Güzel oyuncu dizi için hem imajını yenileyip saçlarını siyaha boyadı, hem de avukatlardan hızlandırılmış ders aldı.

“Kopuk”ta Kaan Yıldırım (Ferhan), Biran Damla Yılmaz (Sera), Seray Kaya (Müjde), Mustafa Açılan (Tan), Sarp Akkaya (Faruk), Engin Alkan (Bumin), Kadir Çermik (Ziya), Melisa Doğu, (Perihan), Evliya Alkan (Damat Erdem), Sahra Şaş (Nihal), Merve Çağıran (Gonca), Edip Tepeli (Bili), Cem Söküt (Cüneyt),  Umut Kaya (Erdal), Hakan Çelebi (Nazif) başlıca rolleri paylaşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Burak Deniz’den Hande Erçel ile Serenay Sarıkaya kıyaslamasına tepki

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir