1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kardeşlerim’in “Oğulcan”ı Cihan Şimşek'ten müstakbel eşine sürpriz yaş günü

Kardeşlerim’in “Oğulcan”ı Cihan Şimşek, sevgilisi Sinem Şimşek'le 23 Haziran'da nikah masasına oturacak.

Kardeşlerim’in “Oğulcan”ı Cihan Şimşek’ten müstakbel eşine sürpriz yaş günü

“Kardeşlerim”in “Oğulcan”ı Cihan Şimşek, geçtiğimiz aylarda nişanladığı sevgilisi Sinem Şimşek’in doğum gününü sürpriz bir partiyle kutladı.

Dizi kariyerinin yanı sıra yer aldığı reklam filmleri ile de büyük beğeni toplayan Cihan Şimşek’in organize ettiği partide arkadaşları da sevilen çifti yalnız bırakmadı.


Şimşek çifti Monkey İstanbul adllı mekanda yakın arkadaşları Caner Topçu, Yiğit Koçak, Helin Kandemir, Burak Can, Ecem Calhan, Damla İkizoğlu, Berk Ali Çatal, Nilsu Yılmaz ve Meltem Akçöl gibi ünlü isimlerle sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.


Evlilik hazırlıkları tüm hızıyla devam eden sevilen çift aşklarını dolu dizgin yaşıyor. 23 Haziran’da nikah masasına oturacak olan Cihan Şimşek ve Sinem Şimşek çifti düğünleri için gün sayıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nin eski oyuncusu diziye tekrar geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir