1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kardeşlerim’de Ahu Yağtu’nun vedası çok konuşulacak, Suzanlı dönem kapanıyor

Dördüncü sezonunda da büyük bir heyecanla izlenen fenomen dizi Kardeşlerim’de her hafta olay üstüne olay yaşanıyor.

Kardeşlerim’de Ahu Yağtu’nun vedası çok konuşulacak, Suzanlı dönem kapanıyor

“Kardeşlerim” dizisi her cumartesi ekrana gelen etkili bölümleriyle seyirci tarafından soluksuz izleniyor. Bu akşamki bölümde de Nazlı Heptürk’ün yapımcılığını üstlendiği NGM imzalı “Kardeşlerim”de tansiyon yine hız kesmeden devam edecek. Geçen hafta ekrana gelen 113. Bölümün finalinde Süreyya (Şeyma Korkmaz) birine çarpmış, arabadan inen Akif (Celil Nalçakan), Süreyya’nın çarptığı kadının hamile olan Suzan (Ahu Yağtu) olduğunu görünce hayatının en büyük şoklarından birini daha yaşamıştı.

Dizinin bu akşam ekrana gelecek olan 114. bölümünde büyük bir duygu seli yaşanacak, bir dönem kapanacak. Ahmet’in ölümünün ardındaki gerçeklerin peşinden giderken Süreyya’nın otomobil ile çarptığı Suzan’ın vedası yürekleri yakacak. Dizinin bu sabah yayınlanan ön izleme sahnesinde Ömer’in (Yiğit Koçak) annesiyle ilgili sarsıcı sözleri de izleyenleri duygulandırdı. Ahu Yağtu dizinin ilk bölümünden beri dizide yer alıyordu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen’in sağlık durumu hakkında hastaneden açıklama

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir