1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Kara Ağaç” dizisinde Emre Kıvılcım’ın partneri belli oldu

Kayseri ve Kapadokya’da çekilecek olan TRT1’in “Kara Ağaç” dizisinin Ömer’i Emre Kıvılcım’ın partnerinin kim olacağı merak konusuydu.

“Kara Ağaç” dizisinde Emre Kıvılcım’ın partneri belli oldu

“Kara Ağaç” dizisi TRT1’in 2024’te ekrana getireceği iddialı dizilerin başında geliyor. Motto Yapım imzalı dizide etkili bir toprak hikâyesi anlatılacak. Projenin Celal Ağa’sı Olgun Şimşek, Celal Ağa’nın oğlu Ömer ise Emre Kıvılcım olmuştu. Şimdi de Ömer’in de ilerleyen bölümlerde partneri olacak başrol kadın oyuncu belli oldu.

Çekimleri ay sonunda başlayacak olan dizinin Sultan’ı güzel ve yetenekli genç kuşak yıldızları arasında yer alan Meltem Akçöl oldu. Akçöl’ün hayat vereceği Sultan, babasının intikamını almak için yıllar sonra baba ocağına geri dönecek. Oyuncu görüşmeleri devam eden dizinin yönetmen koltuğunda Ufuk Hakan Eren oturacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Helin Kandemir, Selman Nacar’ın “İstanbul Ansiklopedisi” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir