1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kanal D’nin “Senden Önce” dizisine 2 flaş oyuncu

Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’lı “Senden Önce” dizisi Kanal D’nin yeni yıldaki flaş projelerinin başında geliyor.

Kanal D’nin “Senden Önce” dizisine 2 flaş oyuncu

“Senden Önce” dizisinin sıcak prova çekimleri önceki gün başlamıştı. Yılbaşı sonrası sete çıkacak olan dizide Alp Navruz (Hakan), Sinem Ünsal (İrem) ve Nilperi Şahinkaya (Sahra) başrolleri paylaşacak. Başarılı bir iş insanı olan Hakan’ın 6 aylık eşi İrem’le problemli evliliğiyle açılacak olan dizi geçmişlerinden derin bağları olan 2 kadının travmasını gözler önüne serecek. Feride Kaytan’ın yönetmenliğini, Neco Akdeniz’in görüntü yönetmenliğini yaptığı dizinin oyuncu kadrosuna 2 flaş isim katıldı.

Ali Gözüşirin (Kaan), Kadim Yaşar (Tahsin), Nalan Kuruçim (Semiha), Işıl Dayoğlu (Adalet), Uğur Biçer’in (Serdar) rol aldığı dizinin kadrosuna usta oyuncu Altan Erkekli ve Uğur Uzunel dahil oldu. Altan Erkekli dizide mahallenin manavı “Derman”, Uğur Uzunel de Hakan’ın ortağı “Ömer” rolüne hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Ölümlü Dünya 2” filminin dizisi mi çekilecek?
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir