1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kanal D'nin "Dönence" dizisine 4 yeni oyuncu

Kanal D İç Yapımlar'ın imza atacağı "Dönence" dizisi Foça'da çekilecek.

Kanal D’nin “Dönence” dizisine 4 yeni oyuncu

Kanal D’nin “Dönence” dizisinin çekimleri önümüzdeki günlerde başlıyor. Kanal D İç Yapımlar‘ın yapımcılığını üstlendiği dizide Sümeyye Aydoğan (Gece), Caner Topçu (Özgür) , Emre Kınay (Harun), Atakan Hoşgören (Miro) ve Eda Nur Gülbudak‘ın (Zarife) rol alacağı dizinin kadrosuna 4 yeni oyuncu katıldı. Didem İnselel, Gece ile Gülce’nin annesi Verda Olgun’a hayat verecek. Verda, küçük kızı Gülce’ye asperger teşhisi konmasıyla akademik kariyerini bırakıp ve kızıyla ilgilenmeye başlamıştır.

Kerem Çakıroğlu ile Emrah Aguş‘ın yöneteceği dizide aspergerli Gülce’yi Ülkü Hilal Çiftçi, Özgür’ün (Caner Topçu) aspergerli kardeşi Rüzgâr’ı da Doğa Karakaş oynayacak. Dizide Gece’nin liseden beri yakın arkadaşı olan Sera’ya da genç kuşağın başarılı oyuncularından Nazlı Çetin hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Seyirciler Ajda Pekkan’la Semiramis Pekkan’ı karıştırdı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir