1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kanal D'nin hangi dizisi final yapıyor?

Yaz sezonunda 2 yeni diziyi seyirciyle buluşturacak olan Kanal D, bir dizisi için final kararı aldı.

Kanal D’nin hangi dizisi final yapıyor?

Kanal D bu yaz temmuz ayının ilk haftasında “Dönence“, ardından da “Ya Çok Seversen” dizisini seyirciyle buluşturacak. Yeni sezon için “Üç Kız Kardeş“, “Yargı” ve “Arka Sokaklar“a devam edecek olan kanal “Veda Mektubu” için henüz son kararını vermedi. Bu arada Kanal D‘den bir final haberi geldi. Kanalın 2 sezondur devam eden günlük dizisi “Hicran” ekrana veda ediyor.

Filmevi Yapım’ın imza attığı, yapımcılığını Dilek Yorulmaz ve Erol Demir’in üstlendiği dizide kızına kavuşmak uğruna zorlu engelleri aşmaya çalışan bir annenin etkileyici hikayesi anlatılıyor. “Yedinci Koğuştaki Mucize” filminin minik yıldızı Nisa Sofiya Aksongur, Elçin Zehra İrem, Berk Bakioğlu, Yağmur Çokgenç ile usta oyuncular Melda Arat ve Yaşar Uzer’in rol aldığı dizi 160. bölümde final yapacak.

İspanya, Romanya, İsrail, Latin Amerika‘ya satılan “Hicran”, Inter Medya ve Telemundo dağıtımcılığında önce Meksika ardından Porto Riko ve son olarak ABD’de de peş peşe yayına girecek. Dizinin yönetmenliğini Gürsel Ateş ve Nuh Şen‘in üstleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ulvi Kahyaoğlu Actor Studio’ya seçildi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir