1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kadife Kelepçe’nin Sezen’i Yeliz Korkmaz oldu

Selim Demirdelen‘in kurucu yönetmeni olduğu “Kadife Kelepçe” “Bazıları güzelleşmek ister, bazıları sadece hayatta kalmak…” sloganıyla ekrana gelecek.

Kadife Kelepçe’nin Sezen’i Yeliz Korkmaz oldu

Unutulmaz projelerin yapımcısı Erol Avcı’nın imza attığı Kadife Kelepçe’nin genç oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Show TV’nin yeni sezondaki iddialı dizilerinin arasında yer alan Yeliz Korkmaz katıldı. Korkmaz Seda Bakan’ın hayat vereceği “Aydan”ın kızına hayat verecek. Selim Demirdelen‘in kurucu yönetmeni olduğu “Kadife Kelepçe” “Bazıları güzelleşmek ister, bazıları sadece hayatta kalmak…” sloganıyla ekrana gelecek.

İHANETLE DEĞİŞEN HAYAT

Emre Özdür, Hazar Kozice ve Ezgi İdil Esen’in kaleme aldığı dizinin kadrosu güçlü oyunculardan oluşuyor. Seda Bakan’a Uğur Güneş (Emir),  Ahsen Eroğlu (Çiğdem) , Emre Bey (Efe), Celil Nalçakan (Tarık), Şebnem Bozoklu (Fikret), Devrim Yakut (Hayriye) eşlik edecek. Eylülde sete çıkacak olan dizide eski bir kuaför olan ev kadını Aydan’ın eşi Tarık’la ilgili sırrı öğrenmesiyle değişen hayatı ekrana taşınacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gülben Ergen’den yeni dizi açıklaması: Artık setlerde olabilirim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir