1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sen Yaşamaya Bak 2 filminde Kaan Urgancıoğlu'nun yeni partneri kim olacak?

Sen Yaşamaya Bak filminde Aslı Enver ile Kaan Urgancıoğlu başrolü paylamıştı.

Sen Yaşamaya Bak 2 filminde Kaan Urgancıoğlu’nun yeni partneri kim olacak?

Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünü Aslı Enver’le paylaştığı “Sen Yaşamaya Bak” filmi Netflix’in en sevilen yerli içerikleri arasında yer almıştı. Yapımcılığını Cemal Okan, Timur Savcı ve Murat Dalkılıç’ın üstlendiği Taff Pictures imzalı filmin devamı bu yaz çekilecek. Aslı Enver’in canlandırdığı çok az ömrü kalan Melisa karakteri oğlu Can’ı (Mert Ege Ak) babası Fırat’a (Kaan Urgancıoğlu) emanet ettikten sonra yaşama veda etmişti.

Serinin ikinci filminde Kaan Urgancıoğlu’nun partnerinin kim olacağı merak konusuydu. Rol için “Teşkilat” dizisinin başrol oyuncusu Deniz Baysal’a teklif gittiği kulislerde konuşulan bilgiler arasında… Film serisinin yazarı ülkemizin en iyi senaristlerinin başında gelen Hakan Bonomo…

thumbnail
Önerilen Yazı
Yürek Çıkmazı dizisine veda etti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir