1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İyi Niyet Elçisi Engin Altan Düzyatan temiz su turu için Kuzey Amerika’da

 Tüm dünyada geniş bir hayran kitlesi olan Engin Altan Düzyatan Kanadalı Yardım Vakfı Human Concern International’ın (HCI) iyi niyet elçisi oldu.

İyi Niyet Elçisi Engin Altan Düzyatan temiz su turu için Kuzey Amerika’da

Engin Altan Düzyatan, yıllardır yaptığı belgeseller ve farkındalık yaratan çalışmalarla dünyadaki su sorununa dikkati çekiyor. Ünlü aktör bu alandaki farkındalık çalışmalarını küresel boyuta taşıdı. Düzyatan, İyi Niyet Elçisi olduğu Human Concern International’ın (HCI) düzenlediği ‘Water for Life’ (Yaşam İçin Su) adlı turu kapsamında Kuzey Amerika’ya gitti.

Su kıtlığına yönelik sürdürülebilir çözümleri teşvik etmeyi amaçlayan Engin Altan Düzyatan, Vancouver, Chicago, Dallas ve Los Angeles’taki özel organizasyonlarda görev alacak. 1 Temmuz’a kadar sürecek seyahati sırasında ünlü oyuncu Niagara Şelalesi ve turistik yerleri de ziyaret etti.

Milyonlarca insan ve ailenin temiz suya erişemediğine dikkat çeken Engin Altan Düzyatan, şunları söyledi:

“HCI, sosyal adalet konusundaki kararlılığıyla, dünya genelinde 40’tan fazla ülkede insani yardımı ulaştırmak için çabalarını sürdürüyor. Birlikte toplulukları güçlendiriyor ve kalıcı değişim yaratıyoruz; özellikle dünyanın en savunmasız toplulukları için temiz suya erişilebilir olduğu bir gelecek inşa ediyoruz” sözleriyle özetledi. Engin Altan Düzyatan,

thumbnail
Önerilen Yazı
Mert Ramazan Demir’in bebek sevinci… Amca oluyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir