1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kader Bağları" dizisinde kim kimdir?

Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayşin Turan'ın başrollerini paylaşacağı "Kader Bağları" dizisi yarın Ildır'da sete çıkacak.

“Kader Bağları” dizisinde kim kimdir?

“Kader Bağları” dizisi ekibi Çeşme Ildır‘da yarın çekimlere başlıyor. Bugün deneme çekimleri yapılan dizinin yönetmen koltuğunda başarılı isim Benal Tairi oturuyor. Süreç Film’in imza attığı, FOX‘ta ekrana gelecek olan dizinin başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu paylaşıyor. Geçen hafta Maslak’ta düzenlenen okuma provasında bir araya gelen dizi ekibi, güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Bir üzüm bağında yolları kesişen Sevda (Ayça Ayşin Turan) ile Kerem’in (Serkan Çayoğlu) aşkları için verdikleri büyük mücadeleyi etkili bir dille anlatan diziyi Sema Ali Erol kaleme alıyor.

“Aşk Kaderi Yenmektir” sloganıyla yazılan dizide Arzu Gamze Kılınç “Nüzhet”, Betül Çobanoğlu “Perihan”, Sanem Babi “Rana”, Mehmet Aykaç “Savaş”, Zeynep Köse “Fevziye”, Nazlı Bulum “Aliye”, Tolga İskit “Selim”, Yusuf Akgün “Halil”, Aslı İçözü “Dilber”, Müşerref Göksever “Mualla”, Ayhan Kızılsu “Şehsuvar”, Fulya Ülvan “Sultan”, Mete Ayhan “Bahri”, Şule Zeyren “Nazar”, Timur Ölkebaş “Naci”, Çınar Yükçeker “Memo”, Alptekin Serdengeçti “Vedat”ı canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti’ne dişli rakip; Arka Sokaklar dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir