1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İşte Hande Erçel ve Burak Deniz’li “İki Yabancı”nın yeni adı

Hande Erçel ile Burak Deniz’in ikinci kez partner olduğu “İki Yabancı” dizisinin ilk tanıtımının bu akşam yayınlanması planlanıyor.

İşte Hande Erçel ve Burak Deniz’li “İki Yabancı”nın yeni adı

Hande Erçel ile Burak Deniz Tims&B imzalı “İki Yabancı” dizisiyle yeni yayın döneminde ekrana dönüyor. Geçen aylarda ilk 3 bölümünün büyük kısmı çekilen dizinin kalan sahneleri tamamlanacak. Başarılı kadın yönetmenlerimizden Neslihan Yeşilyurt’un imza attığı, en iyi senaristlerimizden Ethem Özışık’ın da kaleme aldığı dizide idealist bir genç savcı ve çoklu kişilik bozukluğu yaşayan bir televizyoncunun çarpıcı, nefes kesici, sırlarla dolu hikâyesi anlatılacak.

Dizinin “İki Yabancı” olan isminin haklarının başka bir TV kanalında olması ve taraflar arasında uzlaşma sağlanamaması yüzünden isim değişikliğine gidileceği ve yeni ismin son anda değişmezse “Bambaşka Biri” olacağı kulislerde konuşuluyor. Bir diğer kulis dedikodusu da dizinin eylül ayının 2. ya da 3. haftası pazartesi akşamları “Yasak Elma”nın yerine yayınlanacağı yönünde… Bakalım söylentiler gerçek çıkacak mı?

thumbnail
Önerilen Yazı
Yıldız Tozu filminin afişi yayınlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir