1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İşte Hazal Filiz Küçükköse ve Kutsi'yi buluşturan "Üvey Anne"nin konusu

Kutsi ve Hazal Filiz Küçükköse'nin başrolleri paylaşacağı "Üvey Anne" dizisi atv'nin bu yaz ekrana getireceği iddialı diziler arasında yer alıyor.

İşte Hazal Filiz Küçükköse ve Kutsi’yi buluşturan “Üvey Anne”nin konusu

Kutsi ve Hazal Filiz Küçükköse’yi buluşturacak olan “Üvey Anne” dizisi bu yaz atv’de ekrana gelecek. ONN Medya imzalı diziyi Yasemin Kırbaş yazıyor. Müziklerini Eser Taşkıran’ın yapacağı dizide Kutsi seramik fabrikası mezunu üç çocuk babası iş insanı Faruk rolüne hayat verecek. Muğla’da çekilecek olan projenin hikâyesi de merak konusuydu.

Dizide büyük aşkla bağlı olduğu eşi Efsun’ın kanser nedeniyle kaybeden Faruk, kendisini 3 çocuğuna adamıştır. Kalbini aşka kapatan Faruk, bu arada ona bu yolculukta destek olan asistanı Serap’la (Hazal Filiz Küçükköse) çocuklarına olan ilgisi ve yardımı nedeniyle evlenir.  Diğer yandan Efsun’un yakın arkadaşı İpek’in duygularını fark eder.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hilal Altınbilek’in Meksika çıkarması, sırada Panama var

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir